x

Veličkovićeva i Šekarićeva na pripremama u Baru

Veličkovićeva i Šekarićeva na pripremama u Baru Autor fotografije: B. Marković

Bobana Veličković reprezentativka u streljaštvu iz Bora 030 i Jasna Šakarić reprezentativka Crvene zvezde, pripreme za nastavak sezone sprovele su u Baru.


- Radile su svakodnevno dva treninga, od toga jedan MK pištoljem što je za ovaj deo sezone veoma važna stvar – kaže Boban Marković, trener Bobane Veličković.- Naravno, u prvom planu je bio rad vazdušnim pištoljem, pošto je sezona ovim oružjem u punom zamahu. Očekuje nas  Šampionat Evrope vazdušnim oružjem u Đeru od 22. do 28. februara  što je prvi cilj u olimpijskoj godini.  Za vikend je turnir u Sloveniji, potom krajem meseca i veliki turnir u Minhenu, nema predaha jer je program izuzetno obiman i naporan, ali ako se žele vrhunski rezultati ovakav način rada se podrazumeva…


Treninzi su na izuzetnom  kvalitetnom strelištu, koje je osmislio Željko Todorović, trener i predavač na Akademiji ISSF, istaknuti stručnjak za disciplinu pištolj u svetskim okvirima:


- Uslovi  u objektu “TODO klinik”  gde vežbamo su izuzetni, na raspolaganju nam je sve što jedan savremeni trenažni proces traži i veliko hvala na gostoprimstvu Željku Todoroviću – naglasio je na kraju raporta iz Bara Boban Marković.- Zahvaljujem se u ime takmičarki, ali i svih strelaca - reprezentativaca na izuzetnoj podršci Olimpijskom komitetu Srbije, Minstarstvu omladine i sporta Srbije i, naravno, našoj drugoj kući,  Streljačkom savezu Srbije,  koji nam mnogo pomaže u logistici, pripremi i realizaciji naših programa.


Datum: 14.01.2016. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...