Završni turnir Prve lige Srbije u sedećoj odbojci za takmičarsku 2015. godinu

U nedelju, 15. novembra 2015. godine, u sportskoj sali OŠ Djura Jakšić u Beogradu, klub sedeće odbojke "SMEČ" je kao domaćin organizovao turnir peti po redu u sklopu Prve ligie Srbije u sedećoj odbojci za 2015. godinu i odigrane su tri utakmice.

Po rasporedu Odbojkaškog saveza osoba sa invaliditetom odigrane su utakmice između

KSO "SMEČ" iz Beograda i KSO "KRAGUJEVČANI" iz Kragujevca,
KSO "KRAGUJEVČANI" iz Kragujevca i KSO "SUBOTICA" iz Subotice,
OKI "FENIKS" iz Kikinde i KSO "KRAGUJEVČANI" iz Kragujevca,

i postignuti su sledeći rezultati:

KSO "SMEČ" - KSO "KRAGUJEVČANI" 3 : 0 (25:17, 25:16, 20:17)
KSO "KRAGUJEVČANI" - KSO "SUBOTICA"  3 : 0 (25:19, 25:22, 25:19)
OKI "FENIKS" - KSO "KRAGUJEVČANI" 1 : 3 (25:22, 16:25, 25:13, 25:18)

Klub sedeće odbojke "SMEČ" je u Prvoj ligi Srbije u sedećoj odbojci za 2015. godini, sa četiri pobede i dvanaest bodava zauzeo je drugo mesto na tabeli.

Pokrovitelj Prve lige Srbije u sedećoj odbojci je Ministarstvo rada, zapošljavanja, boračka i socijalne politike i Sportski savez invalida Srbije.

Ovom prilikom se klub sedeće odbojke "SMEČ" zahvaljuje gradskoj opštini Rakovica, Otto Bock Adria i osnovnoj školi Djura Jakšić.

Datum: 17.11.2015. Autor: Vilijam Maksimović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...