Timski državni prvak u skvošu za 2015 - ekipa Skvošlenda

U Novom Sadu, u Skvoš Klubu ADUT odigrano je ekipno državno prvenstvo za 2015 godinu. Timsko prvenstvo uvek je prepuno uzbuđenja i neizvesnik mečeva. Na današnjem takmičenju srpski skvoš dobio je još jednu zvezdicu, dvanaestogodišnju Nataliju Vitorović koja je u jednom od najboljih mečeva turnira dobila seniorsku reprezentativku i tako potvrdila da naš skvoš ne treba da brine za svoju budućnost.

- Turnir je bio izvanredan, organizacija je bila sjajna a mi smo zadovoljni sa osvojenom bronzom. Čestitam ekipi Skvošlenda na zlatu i nadam se da ćemo ovaj turnir doprineti da se ovaj divan sport popularizuje i ovde kod nas u Novom Sadu - rekao je Pero Mandić, predsednik novosadskog SK Adut, - želim da sa svoje strane pružim punu podršku beogradskom Skvošlendu, pratimo situaciju u kojoj se nalazi i nadamo se da je pred našim sportom svetla budućnost- .

Sve ekipe mešovitog su sastava i svaki tim imao je dva muška takmičara, jednog ženskog i jednog juniora. Kuriozitet je da su dva najmlađa takmičara na turniru bili Jovana Krstonošić i Mihajlo Conić koji imaju po 11 godina.

Prvo mesto zauzela je ekipa BSK Skvošlend u sastavu Marko Matanović, Dušan Šikman, Lana Prokić i Aleksandar Šofranac, druga je bila ekipa SK Dunav iz Beograda u sastavu Nikola Filipović, Ivan Popović, Anđela Nešić i Vukašin Vitorović, treće mesto pripalo je novosadskom SK Adut koji je igrao u sastavu Branimir Carić, Dimitrije Lukić, Bojana Milutinović i Jovana Krstonošić.

Ovim takmičenjem završena je sezona skvoša u Srbiji, a kuriozitet je da je u Novom Sadu, po završetku državnog prvenstva odigran i prvi veteranski skvoš turnir u Srbiji.

Datum: 16.11.2015. Autor: Čedomir Vitorović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...