x

Partizan ugostio strelce Policajca i Jedinstva

Partizan ugostio strelce Policajca i Jedinstva

Streljački klub Partizan, ugostio je strelce beogradskog Policajca i Jedinstva iz Stare Pazove na pripremnom kontrolnom  treningu pred odlazak mladih strelaca Srbije na internacionalni turnir u Nitri u Slovačkoj.


- Blizu 50 strelaca iz Srbije, o trošku SS Srbije, SS Beograda, SS Vojvodine i klubova, učestvovaće na jakom takmičenju u Nitri idućeg vikenda, pa je ovo bila dobra prilika da  provere formu – kaže Dragan Donević šef struke u Partizanu i trener reprezentacije.- Hvala kolegama Ivanu Manojloviću iz Policajca i Saši Ikeru iz Jedinstva koji su se doveli strelce na ovaj zajednički trening. Doneo je, što je i najvažnije, i dosta lepih rezultata.


Olimpijka i predsednik Partizana Andrea Arsović poželela je mladim strelcima srećan put, dobre rezultate i visoke plasmane u Nitri. Takmičenju je prisustvovao i Srećko Pejović,  sportski direktor SS Srbije i pohvalio ovakav vid okupljanja i zajedičkih treninga.


Rezultat dana postavila je juniorka Marija Kolarević iz Jedinstva sa 397 krugova vazdušnom puškom. Tamara Vukomanović iz Partizana imala je 391 krug,


Marija Zavišić  iz Policajca 386 krugova, dok je Marija Malić iz Jedinstva postigla rezultat od 374 kruga. Ratko Bućić, mladi strelac Partizana imao je puškom 574 kruga, dok je pištoljem talentovani junior Policajca Branko Mašanović zabeležio 556 krugova.


Datum: 12.11.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...