x

Počinje nova sezona NBA

Počinje nova sezona NBA, a čini se da će borba za prsten biti više nego interesantna.

Prošle sezone, mimo svih očekivanja radovali su se Golden Stejt Voriorsi. Stiv Ker je tek postao trener i uspeo je ovaj mladi tim da dovede do titule. Staro pravilo je da je uvek teže odbraniti nego osvojiti pehar i ono će važiti za Karija, Tomsona i drugove.

Klivlend je izgubio finale od Golden Stejta. Iako je bilo burno leto, na kraju su svi ostali na okupu u Kavalirsima. Ako ih zaobiđu povrede, čini se da su ipak oni prvi favoriti za titulu. Ovo je i sezona u kojoj bi Njujork Niksi trebalo da se vrate na staze stare slave.

Na izuzetno jakom zapadu, treba izdvojiti San Antonio. Svi su ostali, a Lamarkus Oldridž i Boban Marjanović će osigurati da verovatni odlazak Tima Dankana na kraju sezone ne padne tako tešku timu Grega Popoviča.

LA Klipersi bi trebalo da sazru ove sezone, ako gledamo samo suvi kvalitet i fizikalije, ovo je verovatno najkvalitetniji tim u NBA, ali Dok Rivers je taj koji sve to treba da spoji u celinu. Sa oporavljenim Kevinom Durentom, i Oklahoma bi mogla da bude jaka. Ovo je verovatno poslednja šansa za generaciju koju predvode on i Rasel Vestbruk.

Prvi prenos biće u noći između utorka i srede od 01:00, kada gledamo Čikago i Klivlend. U isto vreme naredne noći pratimo duel Oklahome i San Antonija Bobana Marjanovića. Treba napomenuti i to da će prenosa na Sport klubu biti više nego ikad.

Datum: 27.10.2015. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...