x

Juniori Indiansa ubedljivi protiv Pirate Dragonsa

Juniori Indiansa ubedljivi protiv Pirate Dragonsa

„Indiansi" su u 1. kolu Juniorske lige Srbije ubedljivo pobedili „Pirate Dragonse“, novoformirani kombinovani tim ekipa „Blue Dragons” iz Beograda i „Pirates” iz Zemuna sa 39 : 0.

Juniore „Indiansa“ su do trijumfa predvodili kvoterbek Milan Jeftić i raninbek Filip Turčinović, a u poentere su se upisali i Nemanja Novoselac i Aleksandar Borković.

Tokom čitavog tim iz Inđije je bio dominantan nad protivnicima, ne dozvolivši im nijednog trenutka da se ponadaju pobedi te postignu pogodak.

Inđija Indians – Pirate Dragons 39 : 0 (14 : 0, 6 : 0, 7 : 0, 12 : 0)

  • 6 : 0 – Filip Turčinović, trčanje 30 jardi; neuspešan PAT,

  • 14 : 0 – Turčinović, trčanje 26 jardi; Milan Jeftić pretvaranje za 2 poena,

  • 20 : 0 – Jeftić pas 11 jardi za Turčinovića; neuspešan PAT,

  • 27 : 0 – Turčinović trčanje 11 jardi; Aleksandar Perać uspešan PAT,

  • 33 : 0 – Jeftić pas 11 jardi za Nemanju Novoselca; neuspešan PAT,

  • 39 : 0 – Aleksandar Borković, trčanje 2 jarde; neuspešan PAT.

U 2. kolu „Indiansi“ se sastaju sa mitrovačkom ekipom „Sirmium Legionaries“. Taj meč odigraće se u Sremskoj Mitrovici u subotu 19. septembra od 15.00 časova.

Odložen početak „Youth“ lige Srbije

Prvi turnir „Youth“ lige Srbije trebalo je da se održi proteklog vikenda u Kragujevcu, no domaćini su zbog reprezentativnih i drugih obaveza odložili odigravanje turnira.

Podsećamo, ove sezone takmičiće se samo četiri kluba, za razliku od prošlogodišnjih devet učesnika. Manji broj timova uslovio je i promenu sistema, pa će se takmičenje odvijati kroz četiri turnira, u okviru jedne grupe, a šampion će postati tim koji na kraju bude imao najviše bodova.

Pored „Indiansa”, ove godine će se nadmetati branioci titule „Wild Boars” iz Kragujevca, vicešampioni „Black Hornets” iz Jagodine i povratnici „Royal Crowns” iz Kraljeva.

Datum: 17.09.2015. Autor: Slobodan Todorović

PROČITAJTE JOŠ...