Srpski parakajakaši izborili po jedno B i C finale na SP u Milanu

Takmičenje na Šampionatu sveta u kajaku i kanuu otvorili su srpski predstavnici u konkurenciji parakajakaša.

Prvog dana šampionata sveta u Milanu takmičarske trke imali su naši takmičari u konkurenciji parakajakaša. Arsen Arsenović nije uspeo da se plasira u A finale u konkurenciji KL3, pošto je u polufinalnoj trci zauzeo osmo mesto. I pored toga, debitant u nacionalnom timu, zadovoljan je nastupom u Milanu.

Vrlo lepo iskustvo je družiti se sa ljudima koje pratim preko društvenih mreža i koje sam viđao na domaćim takmičenjima jer posećujem regate koje se održavaju u Srbiji. Oni su mi ovde velika podrška i drago mi je što sam među vrhunskim sportistima jer i ja želim jednog dana da budem vrhunski sportista u konkurenciji paraolimpijaca. Ovo je samo jedan korak do toga i nadam se da će sve to ići svojim tokom jer nas je Kajakaški savez primio u svoje okrilje i mnogo nam pomogao, zadovoljan je Arsenović.

I naš drugi predstavnik u konkurenciji parakajakaša, Vuk Radovanović nije uspeo da se plasira u A finale kategorije KL2-200. 

Bilo je jako zanimljivo veslati u tako jakoj konkurenciji. Za razliku od prošlog takmičenja gde sam imao dve pune grupe, ovde je bilo skoro tri pune grupe i ne samo da je bilo više takmičara nego su ti takmičari došli znatno spremniji i bilo mi je dosta uzbudljivije takmičiti se ovde u Milanu, nije krio zadovoljstvo Radovanović.

Njih dvojicu očekuje još po jedna trka: Arsena Arsenovića učešće u C finalu, dok će Vuk Radovanović šampionat u Milanu završiti trkom u B finalu.

Datum: 20.08.2015. Autor: Nebojša Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...