Besplatna škola kajaka na Adi Ciganliji i druženje sa reprezentativcima

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Kajak poslednjih godina postiže izuzetne rezultate na velikim međunarodnim takmičenjima. Prošle godine srpski kajakaši na Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojili su pet medalja, dok su ove godine na šampionatu Evrope osvojili rekordnih sedam odličja. Da bismo osigurali budućnost ovog prelepog sporta, Kajakaški savez Srbije u saradnji sa kompanijom Knjaz Miloš organizuje besplatnu školu kajaka, koja će se održati na Adi Ciganliji pored sudijskog tornja drugog i trećeg vikenda u avgustu.


Na promociji će svi zainteresovani moći besplatno da se okušaju u ovom sportu: najmlađi u mini kajaku uz nadzor licenciranih trenera Kajakaškog saveza Srbije. Svi ostali moći će da se okušaju u veslanju kajaka za rekreativce, dok će oni najhrabriji moći da se okušaju i u takmičarskim kajacima.

Iako su u toku završne pripreme za ovogodišnje Prvenstvo sveta, osim trenera Kajaškog saveza Srbije, zainteresovanima će detalje ovog sporta otkriti i srpski reprezentativci.

U petak, 07. avgusta od 14 sati svi posetioci škole kajaka družiće se sa svetskim prvacima i pobednicima Evropskih igara u kajaku dvosedu na 200 metara, Markom Novakovićem i Nebojšom Grujićem, kao i dvostrukim evropskim šampionom i svetskim prvakom za mlađe seniore u jednosedu na 200 metara, Markom Dragosavljevićem. Sa njima će na Adi biti i reprezentativac Stefan Vekić.

Za one koji ne stignu na red, druga prilika nudi se već u subota 8. avgusta kada će moći da se druže sa reprezentativcima: Dejanom Pajićem (jednosed na 1000m), Markom Tomićevićem i Milenkom Zorićem (dvosed na 1000m), i Draganom Hančovskim i Urošem Mitjevim (dvosed na 500m), kao i sa posadom četverca: Simom Boltićem, Vladimirom Torubarovim, Ervinom Holpertom i Dejanom Terzićem, koji će na platou dočekivati znatiželjne posetioce od 14 do 20 časova.


Datum: 04.08.2015. Autor: Nebojša Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...