x

Ekipa Gardec osvojila letnji turnir Daj gol

Ekipa Gardec osvojila letnji turnir Daj gol
U pravoj najvijačkoj atmosferi, održano je finale beogradskog letnjeg turnira u malom fudbalu, "Daj gol", na terenu KK Partizan na Kalemegdanu. Među 16 ekipa koje su se kvalifikovale, najbolji je bio tim Gardec koji je osvojio glavnu nagradu: uređenje terena za mali fudbal u kraju u kome žive. Drugoplasirani je tim 13. maj, a treće mesto zauzela je ekipa Grocka.  adidas i Đak Sport pored glavne nagrade obezbedili su za prva 3 tima turnira godišnje pretplatne karte za utakmice FK Partizan odnosno FK Crvena zvezda, po izboru.

Ekipe su se sastojale od po 3 igrača, svaka utakmica je trajala 8 minuta. Timovi su se prijavljivali za turnir putem Facebook-a: www.facebook.com/djaksportskaoprema kao i u Đak Sport prodavnicama u Beogradu, a najboljih 16 je prošlo kvalifikacije koje su održane tokom jula meseca. Takmičare je najavljivao glumac Bojan Perić, inače poznat kao veliki fudbalski fan. Posetioci i takmičari imali su priliku da se upoznaju i sa najnovijim kopačkama X i Ace koje od ove fudbalske sezone nose najbolji igrači sveta.

Po prvi put u Srbiji #BETHEDIFFERENCE fudbalska revolucija menja igru iz korena, a adidas je doneo novu igru u krajeve grada koji su poznati po punim terenima i dobrim igračima fudbala. 

Datum: 26.07.2015. Autor: Jasmina K. Latinović

PROČITAJTE JOŠ...