Reebok Crossfit na Wellfit-u 2012

 
 
Beograd, 17. septembar 2012. godine - Pored mnogobrojnih inovacija sa kojima su posetioci Wellfit sajma imali prilike da se upoznaju, veliku pažnju je privukla prezentacija Reebok Crossfit-a.
Uz sportski duh i pozitivnu energiju, svi koji su želeli isprobali su Reebok Crossfit, jedinstvenu disciplinu koju je u našu zemlju uveo brend Reebok.

Crossfit predstavlja kombinaciju gimnastike, dizanja tegova, kardio treninga, vežbi sa sopstvenim telom, pliometrije, funkcionalnih pokreta i mnogih drugih aktivnosti koje izazivaju vaše telo i uče vas novim veštinama svaki dan. Cilj Crossfit-a je da vas pripremi za svakodnevne aktivnositi. To se najbolje postiže uz stalno menjanje  treninga, tako da se naše telo nikada ne adaptira na ono što mu spremimo.

Karakteristika Crossfit-a je korišćenje vrlo malo rekvizita u odnosu na moderne fitness centre. Uz korišcenje malog broja rekvizita, koji se mogu iskoristiti na bezbroj načina, koriste se i neki nekonvencionalni, na primer burići, kamionske gume, maljevi, konopci, kolica, džakovi, sanke, itd. To je u principu kružni trening ili "trening po stanicama", gde je pri oblikovanju treninga dozvoljeno korišćenje dosta vežbi: olimpijska dizanja, rad sa ruskim zvonom, trčanje, suvo veslo, vežbe sa sopstvenom masom, zgibovi, propadanja na krugovima, sklekovi, trbušnjaci, razna priručna sredstava, džakovi, kolica, sanke za vuču i guranje, ploče i bućice. Trening se obično sastoji od 3 do 20 stanica, koje se prolaze jednom ili više puta na kome možete pronaći stotine trening kombinacija.
Datum: 17.09.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...