x

Kompanija MasterCard produžuje sponzorstvo UEFA Lige šampiona

Kompanija MasterCard produžuje sponzorstvo UEFA Lige šampiona
Kompanija MasterCard najavila je da je njeno dugogodišnje sponzorstvo UEFA Lige šampiona produženo za još tri sezone, sve do 2018. godine.

Ovaj produžetak uključuje sponzorstvo UEFA Super kupa, finala UEFA lige šampiona za žene i finala UEFA Lige za mlade. Takođe, kompanija MasterCard će i dalje biti sponzor maskota igrača UEFA Lige šampiona. Kompanija MasterCard podržava najprestižnije evropsko fudbalsko takmičenje već više od 20 godina i nastaviće da približava fudbalske navijače širom Evrope i sveta jedan korak bliže UEFA Ligi šampiona putem platforme Neprocenjiva iznenađenja (Priceless Surprises).

Konkretan projekat u vezi sa maskotama igrača pruža deci iz celog sveta ekskluzivnu mogućnost da uživaju u zaista neprocenjivom iskustvu tako što će izaći na fudbalski teren zajedno sa zvezdama UEFA Lige šampiona pred utakmice u okviru grupne i knock-out faze, kao i na samoj finalnoj utakmici, koja će se 2016. godine održati na stationu Đuzepe Meaca u Milanu.

Radža Radžamanar, direktor marketinga u kompanija MasterCard, rekao je: „Izuzetno smo ponosni i srećni što smo obnovili sponzorstvo sa UEFA Ligom šampiona, što je partnerstvo koje datira još od 1994. godine. Vremenom smo videli nebrojene neprocenjive trenutke na terenu, a ljubav navijača prema ovom velikom takmičenju i dalje raste širom sveta.”

„Povezivanje sa ključnim svetskim sportskim događajima je važan način na koji kompanija MasterCard može direktno da poveže navijače i ljude širom sveta sa neprocenjivim mogućnostima koje su u vezi sa stvarima koje vole. Radujemo se narednim trima sezonama podrške vrhunskom klupskom takmičenju u Evropi, kao i takmičenjima UEFA Super kup, finalu UEFA Lige šampiona za žene i finalu UEFA lige za mlade.”

Gaj Loren Epstin, direktor marketinga u kompaniji EUFA događaji, rekao je: „Veoma smo srećni što nastavljamo partnerstvo sa kompanijom MasterCard koja aktivno podržava ovo takmičenje još od 1994. godine. Činjenica da jedna globalna i pouzdana kompanija kakva je kompanija MasterCard sponzor UEFA Lige šampiona je ogromna prednost i oduševljeni smo što sarađujemo. Kroz njihove sveobuhvatne aktivnosti na globalnom nivou, kompanija MasterCard će i dalje igrati integralnu ulogu u zbližavanju EUFA Lige šampiona sa navijačima.”

O kompaniji MasterCard
Kompanija MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavlja najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekate u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. 

Datum: 02.07.2015. Autor: Gordana Purić

PROČITAJTE JOŠ...