Basket u najlakšim patikama na svetu

 
 
Talentovani mladi košarkaši pokazali su zavidno basket umeće, i pritom se ludo zabavljali na adidas takmičenju "zaigraj za crazy light" koje je održano na košarkaškim terenima ispred TC "Ušće".

Na ovom nesvakidašnjem nadmetanju, adidas je okupio 100 mladih i perspektivnih košarkaša iz KK Partizan, Hemofarm, Beostar, AS Basket, Banovo brdo i ženskog košarkaškog kluba Girl basket. Posetioci i posmatrači koji su se zatekli ispred TC Ušće imali su priliku da uživaju u izvanrednim košarkaškim majstorijama ovih talentovanih momaka i devojaka, koji su se takmičili u vođenju lopte sa preprekama, kao i u popularnoj igri "put oko sveta".

Najbolji učesnici Dimitrije Milojević, Uroš Jovanović, Matija Anđelković, Sava Đenisijević, Marko Jovović i Maša Živković, koji su pokazali da su pravi virtuozi sa loptom, kući su otišli sa najnovijim adidas crazy light 2 patikama i tako se pridružili profesionalnim košarkašima Teodosiću, Nedoviću, Savanoviću, Lučiću, Anđušiću i Štimcu koji takođe igraju u ovim patikama.

adiZero Crazy Light 2
adizero Crazy Light 2 su najlakše košarkaške patike na planeti, teške svega 269,3 grama, što ih čini za 10 odsto lakšim od najbliže konkurencije. Mrežasti izgled obezbeđuje vertikalnu i horizontalnu čvrstinu zajedno sa novim troslojnim  aerodinamičnim  SPRINTWEB delom, dok SPRINTFRAME deo povećava stabilnost, štedi snagu i kontroliše pokrete. Branik, koji je postavljen na prstima izrađen je od abrazivnog gumenog materijala koji patiku štiti od habanja na otvorenim terenima. Kako bi održale igrača na nogama prilikom V-pokreta, patika ima  uzdužne žlebove u prednjem delu stopala i pete i asimetrični izgled đona koji smanjuje mogućnost iskakanja skočnog zgloba.

adiZero Crazy Light 2 takođe su opremljene "micoach" tehnologijom, koji igračima pomaže da izmere, vide i uporede podatke kao što su vreme, rastojanje, brzina, zona i broj sprintova. Poseduju mogućnost hvatanja pokreta pod uglom od 360 stepeni i izbacivanje podataka za vreme vežbanja ili u toku igre, koji se mogu uz pomoć smart telefona korisnika uporediti sa podacima drugih na društvenim mrežama facebook-u  i twitter-u.
Datum: 12.09.2012. Autor: Tanja Šakotić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...