x

Basket u najlakšim patikama na svetu

Basket u najlakšim patikama na svetu
Talentovani mladi košarkaši pokazali su zavidno basket umeće, i pritom se ludo zabavljali na adidas takmičenju "zaigraj za crazy light" koje je održano na košarkaškim terenima ispred TC "Ušće".

Na ovom nesvakidašnjem nadmetanju, adidas je okupio 100 mladih i perspektivnih košarkaša iz KK Partizan, Hemofarm, Beostar, AS Basket, Banovo brdo i ženskog košarkaškog kluba Girl basket. Posetioci i posmatrači koji su se zatekli ispred TC Ušće imali su priliku da uživaju u izvanrednim košarkaškim majstorijama ovih talentovanih momaka i devojaka, koji su se takmičili u vođenju lopte sa preprekama, kao i u popularnoj igri "put oko sveta".

Najbolji učesnici Dimitrije Milojević, Uroš Jovanović, Matija Anđelković, Sava Đenisijević, Marko Jovović i Maša Živković, koji su pokazali da su pravi virtuozi sa loptom, kući su otišli sa najnovijim adidas crazy light 2 patikama i tako se pridružili profesionalnim košarkašima Teodosiću, Nedoviću, Savanoviću, Lučiću, Anđušiću i Štimcu koji takođe igraju u ovim patikama.

adiZero Crazy Light 2
adizero Crazy Light 2 su najlakše košarkaške patike na planeti, teške svega 269,3 grama, što ih čini za 10 odsto lakšim od najbliže konkurencije. Mrežasti izgled obezbeđuje vertikalnu i horizontalnu čvrstinu zajedno sa novim troslojnim  aerodinamičnim  SPRINTWEB delom, dok SPRINTFRAME deo povećava stabilnost, štedi snagu i kontroliše pokrete. Branik, koji je postavljen na prstima izrađen je od abrazivnog gumenog materijala koji patiku štiti od habanja na otvorenim terenima. Kako bi održale igrača na nogama prilikom V-pokreta, patika ima  uzdužne žlebove u prednjem delu stopala i pete i asimetrični izgled đona koji smanjuje mogućnost iskakanja skočnog zgloba.

adiZero Crazy Light 2 takođe su opremljene "micoach" tehnologijom, koji igračima pomaže da izmere, vide i uporede podatke kao što su vreme, rastojanje, brzina, zona i broj sprintova. Poseduju mogućnost hvatanja pokreta pod uglom od 360 stepeni i izbacivanje podataka za vreme vežbanja ili u toku igre, koji se mogu uz pomoć smart telefona korisnika uporediti sa podacima drugih na društvenim mrežama facebook-u  i twitter-u.
Datum: 12.09.2012. Autor: Tanja Šakotić

PROČITAJTE JOŠ...