x

Spanulis: Radujem se što ću trenirati decu u Srbiji

Spanulis: Radujem se što ću trenirati decu u Srbiji
Zvezda grčkog košarkaškog šampiona Olympiacos Piraeus-a, Vasilis Spanulis, učestvovaće u Superstars Basketball Camp-u koji se održava od 29. juna do 3. jula u Beogradu. Dečaci i devojčice, uzrasta od 9 do 17 godina, biće u prilici da uče od najboljih i saznaju kako da ostvare svoj košarkaški san.

Magični Spanulis raduje se predstojećim aktivnostima: „Veoma sam srećan što ću ovog leta biti deo Superstars Basketball Camp-a. Biće mi zadovoljstvo da budem sa decom, da s njima igram košarku i razgovaram o njoj, da ih naučim novim stvarima, zajedno sa ostalim trenerskim i košarkaškim legendama.“

Tajne profesionalne košarke će, kroz edukativne radionice i stimulativne treninge, mladim košarkašima otkriti i zvezda Atlanta Hawks NBA Pero Antić, kao i pomoćni trener Olympiacos-a Milan Tomić. Koordinator kampa je Žarko Vučurović.

Svi polaznici kampa dobiće sertifikate, najboljima je obezbeđena mogućnost sportske stipendije u Americi, kao i originalni dresovi sa potpisima košarkaških legendi, a sve zainteresovane očekuju interesantne nagrade u aktivacijama na stranici www.facebook.com/SuperstarsBasketballCamp.

Datum: 20.06.2015. Autor: Iva Beleslin

PROČITAJTE JOŠ...