Održano Prvenstvo Beograda u sportskom ribolovu za OSI

Prvenstvo Beograda u sportskom ribolovu održano je 18. juna 2015., na  jezeru Duboki potok u Barajevu.

Epitet najbolje ekipe u  disciplini lov ribe udicom na plovak  zaslužno je ponela ekipa Sportsko udruženje OSI Zemun . Drugo mesto osvojila je ekipa  Društva za sport i rekreaciju invalida Čukarica., dok je treća bila ekipa „Palež„ iz Obrenovca.U kategoriji lov ribe  udicom po dnu pobedila je ekipa sa Novog Beograda.

U pojedinačnoj konkurenciji pobedio je Nenad Kostadinović, drugo mesto osvojio je Miodrag Rajaković, treće mesto  osvojila je Spomenka Rajaković.

U kategoriji sa intelektualnim teškoćama prvak Beograda za 2015. godinu postao je Filip Ivanović, drugo mesto podelili su Drago Erceg i Anđelko Radojlović, dok je bronzanu medalju osvojio Slobodan Radoešević.

Organizator takmičenja bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd pod pokroviteljstvom  Grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu.

Datum: 19.06.2015. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...