Održan Ada Adventure Challenge 2012

 
 
Sportski klub Magic Map iz Beograda, uspešno, je organizovao na Adi Ciganliji, prvi "Ada Adventure Challenge".

Na Adi Ciganliji održana je prva po redu avanturistička trka "Ada Adventure Challenge" u organizaciji sportskog kluba Magic Map iz Beograda. U pitanju je, jednodnevna avanturistička sprint trka, u kojoj je učestvovalo preko dvadeset timova podeljenih u 5 kategorija. Timovi su bili sastavljeni od dva člana (mešoviti, muški ili ženski timovi).
odrzan-ada-adventure-challenge-2012

U najjačoj kategoriji Pro Muski seniori, prema očekivanjima, pobedila je ekipa "Ugi - Modzo" sastavljena od naših najboljih outdoor sportista Igora Vukovića i Nebojše Mojsilovića.

Ostali pobednici po kategorijama:

Pro ženski seniori:
1. "Ciklonit" u sastavu: Snežana Mirković, Mirjana Kuzmanović

Pro mix seniori:
1. "Hobiti" u sastavu: Slađana Jovanović, Nikola Perac

Pro muški veterni:
1. "DMB /DIF" u sastavu: Života Tasić, Jova Vujić

Lite:
1. "Garmin Team" u sastavu: Dušan Krnjajić, Strahinja Strelić

Takmičari su morali da se okušaju u četiri takmičarske discipline: plivanje, biciklizam, treking sa orijentiringom i penjanje na veštačku stenu. Staza je bila podeljena na etape, a svaka etapa je obuhvatala po jednu avanturističku disciplinu.

"Vreme koje je ostvario pobednički tim sastavljen od naših najboljih outdor sportista Igora Vukovića i Nebojše Mojsilovića je sve nas prijatno iznenadilo, zato što su oni uspeli da stazu dugu 33 kilometara, sastavljenu iz tri discipline i sa dvadeset kontrolnih tačaka savladaju za 1 sat i 56 minuta što je za preko dvadeset minuta brže od očekivanog vremena" - rekao je Slobodan Radovanović iz Magic Mapa, direktor trke.

Po tri pobednička tima su nagrađeni poklon paketima koje su darovali prijatelji manifestacije: "Intersport" i "Victorinox".
Datum: 03.09.2012. Autor: Snežana Matković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...