x

Fudbal se menja, a adidas predvodi na tom putu

Fudbal se menja, a adidas predvodi na tom putu
Fudbal kao igra se promenio tokom godina. Pozicije, osobine i svojstva koji su nekada bili važni, sada više nisu bitni. Postoje nova pravila. Zaboravite sve što ste znali o fudbalu, budućnost je stigla i adidas je na čelu promena. 

U novom video spotu (https://m.youtube.com/watch?v=wANl9uMVvZI),  igrači kao što su Leo Mesi, Tomas Miler, Luis Suarez i Oskar započinju revoluciju i najavljuju kraj postojećih adidas kopački. Nema više patika Predator, f50, 11Pro i  Nitrocharge.

adidas je oduvek bio vodeći u fudbalskim inovacijama, a sarađujući sa vrhunskim trenerima kao što su Gvardiola i Murinjo, identifikovana je igra koja se promenila i umesto ranije definisanih pozicija i tipova igrača, savremeni fudbalski timovi imaju potrebu samo za dva tipa igrača na terenu.

Govoreći unapred o lansiranju najnovijeg adidas proizvoda, Pep Gvardiola je izjavio: "Ili je haos ili imate kontrolu. Trebaju vam oba. To je deo igre, deo terena. Potrebni su vam igrači koji treba da analiziraju poteze, a tu su i oni drugi koji treba da budu maksimalno slobodni i da pokažu svoj talenat što je više moguće. Kada imate tim, mešate oba tipa ideja i tada ste u velikoj prednosti."

Svet fudbala će se razbuditi i obratiti pažnju na ponedeljak, 25. maj, kada će po prvi put biti predstavljen nov revolucionarni adidas proizvod. U međuvremenu fanovi mogu da prate na Tviteru @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE i da se priključe konverzaciji.

Dobro došli u nov adidas fudbal. Dobrodošli u X i Ace.

Datum: 20.05.2015. Autor: Jasmina K. Latinović

PROČITAJTE JOŠ...