Fudbal se menja, a adidas predvodi na tom putu

Fudbal kao igra se promenio tokom godina. Pozicije, osobine i svojstva koji su nekada bili važni, sada više nisu bitni. Postoje nova pravila. Zaboravite sve što ste znali o fudbalu, budućnost je stigla i adidas je na čelu promena. 

U novom video spotu (https://m.youtube.com/watch?v=wANl9uMVvZI),  igrači kao što su Leo Mesi, Tomas Miler, Luis Suarez i Oskar započinju revoluciju i najavljuju kraj postojećih adidas kopački. Nema više patika Predator, f50, 11Pro i  Nitrocharge.

adidas je oduvek bio vodeći u fudbalskim inovacijama, a sarađujući sa vrhunskim trenerima kao što su Gvardiola i Murinjo, identifikovana je igra koja se promenila i umesto ranije definisanih pozicija i tipova igrača, savremeni fudbalski timovi imaju potrebu samo za dva tipa igrača na terenu.

Govoreći unapred o lansiranju najnovijeg adidas proizvoda, Pep Gvardiola je izjavio: "Ili je haos ili imate kontrolu. Trebaju vam oba. To je deo igre, deo terena. Potrebni su vam igrači koji treba da analiziraju poteze, a tu su i oni drugi koji treba da budu maksimalno slobodni i da pokažu svoj talenat što je više moguće. Kada imate tim, mešate oba tipa ideja i tada ste u velikoj prednosti."

Svet fudbala će se razbuditi i obratiti pažnju na ponedeljak, 25. maj, kada će po prvi put biti predstavljen nov revolucionarni adidas proizvod. U međuvremenu fanovi mogu da prate na Tviteru @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE i da se priključe konverzaciji.

Dobro došli u nov adidas fudbal. Dobrodošli u X i Ace.

Datum: 20.05.2015. Autor: Jasmina K. Latinović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...