BetWorld247

Indiansi poklekli u borbi sa Imperatorima

"Indiansi“ su u 2. kolu Prve lige Srbije pretrpeli poraz od "Imperatora“ iz Niša, koji su na terenu FK "Hajduk“ u Beški zasluženo slavili sa 32 : 24.

Indians Inđija vs Imperatori Niš 24 : 32 (0 : 8, 8 : 12, 0 : 6, 16 : 6)

Iako poraz sam po sebi ne može da bude dobar ili loš, današnji rezultat za ekipu iz Inđije mogao bi se sažeti u – mučan. Nišlije su tokom celog meča imale prednost 2–3 tačdauna, dok su igrači "Indiansa“ bili u borbi i sa samim sobom i sa protivnikom.

Sa malim brojem izgrađenih akcija "Imperatori“ su tokom celog meča sa lakoćom "osvajali“ teren, uzimali jarde i tako poentirali. S druge strane, "Indiansi“ su raznovrsnijom igrom u pokušavali da poremete igru protivnika, ali nesigurnost u napadu i neizdržljivost u odbrani bili danas su glavna kočnica igračima u bordo dresovima.

Opravdanje svakako nije, ali realnost jeste da su "Indiansi“ u današnjem meču imali na raspolaganju nekoliko povređenih igrača, koji zbog toga nisu mogli da daju i iznesu na teren svoj maksimum.

Dominantnija i agresivnija igra "Indiansa“ u poslednjoj četvrtini, u kojoj su postigli dva tačdauna, ipak je došla prekasno te je i rezultatska i igračka prednost gostiju ublažena.

Kretanje rezultata:
0 : 8 – Ričard Samjuel trčanje 5 jardi; Džoel Lej pretvaranje za dva
0 : 14 – Ričard Samjuel vraćanje fambla 60 jardi; neuspešno pretvaranje za dva
8 : 14 – Goran Zec vraćanje kik-ofa 80 jardi; Ivan Prskalo uspešno pretvaranje za dva
8 : 20 – Ričard Samjuel trčanje 15 jardi; neuspešno pretvaranje za dva
8 : 26 – Džoel Lej trčanje 5 jardi; neuspešno pretvaranje za dva
8 : 32 – Ričard Samjuel trčanje 40 jardi; neuspešno pretvaranje za dva
16 : 32 – Nemanja Knežević trčanje za 2 jarde; Stefan Borković uspešano pretvaranje za dva
24 : 32 – Čarls Bab trčanje za 2 jarde; Goran Zec uspešno pretvaranje za dva

Mečevi 3. kola na programu su 25 / 26. aprila, kada će Inđijcima domaćini biti "Panteri“ iz Pančeva, koji u prve dve utakmice imaju ubeležene pobede.
Datum: 06.04.2015. Autor: Slobodan Todorović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...