Najnovija adidas Supercolor kolekcija osvaja BUZZ radnje u Srbiji

 
 
Najnovija adidas Supercolor kolekcija patika sa potpisom Farela Vilijamsa, koju čini paleta različitih nijansi boja, dostupna je širom sveta, a ove nedelje Supercolor osvaja i Buzz radnje u Srbiji. Posetioce radnji očekuje uzbudljivo muzičko takmičenje i vredne nagrade.

Svi koji žele ovog proleća da dodaju svom stilu neku novu Supercolor nijansu i tako se izdvoje originalnim izgledom, mogu posetiti BUZZ radnje: u Novom Sadu 2. aprila u Zmaj Jovinoj 2, u Beogradu 3. aprila u TC Delta City, 4. aprila u Knez Mihailovoj 18 i 5. aprila u TC Ušće. U periodu od 15 do 20 časova u svakoj od ovih radnji biće održano takmičenje u „sviranju gitare“ kroz čuvenu Guitar Hero igricu, a oni koji najbolje pokažu svoj talenat i umeće imaju mogućnost da osvoje vredne nagrade.

Prva nagrada biće Superstar patike po izboru pobednika, druga nagrada komplet ulaznica za EXIT i treća nagrada dve karte za koncert grupe One Republic u Beogradu.

„Superzvezde znaju da cene individualnosti. Njima ne možete nametnuti stil oblačenja, boje koje su u trendu, način razmišljanja ili ponašanja. Upravo najnovija adidas Supercolor kolekcija omogućava da izborom omiljenih boja budete orginalni, drugačiji i svoji. Supercolor kolekcija slavi jednakost kroz različitost. Sa različitim bojama Superstar patika sada će svako moći da pronađe za sebe ono što odgovara ličnom senzibilitetu. Sve patike su iste, ali izborom vaše boje, vaš stil će biti jedinstven kao što je Supercolor kolekcija“, poručuje Farel Vilijams.
Datum: 30.03.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...