x

Otvaranje gimnastičkog trening centra Pobednik

Otvaranje gimnastičkog trening centra Pobednik
Gimnastički trening centar “Pobednik” u Hali 4 na Beogradskom sajmu je prvi i najveći centar u Beogradu koji će biti opremljen svim spravama za mušku i žensku gimnastiku, i jedan od najvećih prostora takve prirode u Srbiji. 

Namenjen je vrhunskoj gimnastici u kojoj će naši takmičari kao i svi reprezentativci moći da vežbaju koliko god im je potrebno. Biće formirane i komercijalne grupe za početnike, rekreativce i napredne vežbače. Osim toga, sastavni deo biće i fitnes segment, posebno osmišljen za funkcionalne treninge takmičara i rekreativaca.

Otvaranje gimnastičkog trening centra Pobednik održaće se u subotu, 04. aprila 2015. godine, na Beogradskom sajmu (galerija hale 4) u 11:00 časova.

Kao jedan od bazičnih sportova, sportska gimnastika, utiče na fleksibilnost i snagu organizma, sprečavanje i korekciju fizičkih deformiteta. Preporučljiva je devojčicama i dečacima od četvrte godine starosti pa naviše. Treninzi gimnastike na Savskom vencu obavljaće se u idealnim uslovima pod budnim okom našeg trenerskog tima. 

Osmišljeni su programi za odrasle, programi za sportiste, personalni treninzi…Vežbe će uticati na povećanje brzine, eksplozivne snage, jačine trupa, kondicije, fleksibilnosti, kao i redukciju povreda. 
Datum: 28.03.2015. Autor: Vladimir Veličković

PROČITAJTE JOŠ...