Otvaranje gimnastičkog trening centra Pobednik

Gimnastički trening centar “Pobednik” u Hali 4 na Beogradskom sajmu je prvi i najveći centar u Beogradu koji će biti opremljen svim spravama za mušku i žensku gimnastiku, i jedan od najvećih prostora takve prirode u Srbiji. 

Namenjen je vrhunskoj gimnastici u kojoj će naši takmičari kao i svi reprezentativci moći da vežbaju koliko god im je potrebno. Biće formirane i komercijalne grupe za početnike, rekreativce i napredne vežbače. Osim toga, sastavni deo biće i fitnes segment, posebno osmišljen za funkcionalne treninge takmičara i rekreativaca.

Otvaranje gimnastičkog trening centra Pobednik održaće se u subotu, 04. aprila 2015. godine, na Beogradskom sajmu (galerija hale 4) u 11:00 časova.

Kao jedan od bazičnih sportova, sportska gimnastika, utiče na fleksibilnost i snagu organizma, sprečavanje i korekciju fizičkih deformiteta. Preporučljiva je devojčicama i dečacima od četvrte godine starosti pa naviše. Treninzi gimnastike na Savskom vencu obavljaće se u idealnim uslovima pod budnim okom našeg trenerskog tima. 

Osmišljeni su programi za odrasle, programi za sportiste, personalni treninzi…Vežbe će uticati na povećanje brzine, eksplozivne snage, jačine trupa, kondicije, fleksibilnosti, kao i redukciju povreda. 
Datum: 28.03.2015. Autor: Vladimir Veličković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...