BetWinner

Održana X sednica skupštine Rukometnog saveza Srbije

Na redovnoj 10. sednici Skupštine Rukometnog saveza Srbije održanoj danas u hotelu M, od 80 delegata, prisustvovalo  je 63 delegata. Usvojeni su  izveštaj o radu predsednika Skupštine u 2014. godini, izveštaj o radu Upravnog odbora u 2014. godini, izveštaj o radu Nadzornog odbora u 2014. godini i finansijskih izveštaj (završni račun) za 2014. godinu.

„Današnja Skupština bila je izveštajnog karaktera, kao i u svakom prvom kvartalu. Usvojeni su svi izveštaji. Usmerenje je u ovoj godini da se nastavi ono što je planirano. Najveću pažnju normalno, izazvao je prenos ovlašćenja koje je dao predsednik Marjanović, svojim potpredsednicima, u skladu sa članom 71, statuta, gde ima pravo da određene poslove poveri potpredsednicima i generalnom sekretaru. On je direktno delegirao zaduženja potpredsednicima, koji su u načelu i do sada bili zaduženi za ta pitanja, a normalno je da će i dalje da se radi u okviru institucija organa, i uz maksimalnu kordinaciju kao i do sada “, rekao je Dragan Bukvić, predsednik Skupštine RSS.

Generlni sekretar RSS, Božidar Đurković zahvalio se na saradnji dosadašnjem predsedniku RSS koji je preneo svoja ovlašćenja na potpredsednike, na svemu što su prethodnih 9 godina uradili. Ističući da RSS iza sebe ima organizaciju 5 velikih prvenstava, kao i stabilno poslovanje i najviše ocene za saradnju od strane saradnika i institucija.

„Nama su finansije stabilne, uredno izmirujemo obaveze, nemamo dugovanja, minusa, niti zaduženja, ni kredita, što je u vreme ekonomske krize za poštovanje. Nastavicemo saradnju sa Ministarstvom omladine i sporta RS, Olimpijskim komitetom, Sportskim savezom Srbije, Evropskom i Svetskom rukometnom federacijom na zadovoljstvo svih“, rekao je Božidar Đurković, generalni sekretar RSS.
Datum: 25.03.2015. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...