" /> " />
BetWinner

Darko Pantić šampion Lige Srbije u preciznom sletanju paraglajderom 2013

N/A
Darko Pantić iz Kluba slobodnog letenja "Ares" iz Beograda pobednik je Lige Srbije u preciznom sletanju za 2013. godinu, dok je najbolja ekipa Sportski-paraglajding klub "Berkut" iz Vršca.

Ovogodišnja Liga Srbije u paraglajdingu u disciplini precizno sletanje završena je takmičenjem u Prijepolju proteklog vikenda, nakon prethodno održanih četiri kola. Na tradicionalnom Memorijalnom kupu "Dragoslav Divac" u organizaciji Paraglajding kluba "Beli anđeo" iz Prijepolja okupilo se ukupno 23 takmičara zajedno sa sedam takmičara iz Crne Gore. Prvo mesto je osvojio Dejan Valek iz Aerokluba "Delta" iz Kanjiže. Drugo mesto je pripalo Slobodanu Maletiću iz KVS "Košava" iz Beograda i treće mesto Darku Pantiću iz KSL "Ares" iz Beograda. U ekipnom plasmanu, prvo mesto je pripalo AK "Delta" Kanjiža, drugo ekipi "Ikar" iz Crne Gore i treće ekipi "Suri orao" takođe iz Crne Gore. 

U konačnom plasmanu lige, pored prvoplasiranog Darka Pantića, drugo mesto je osvojio Goran Đurković iz Paraglajding kluba "Berkut" iz Vršca, dok je treću poziciju zauzeo Dejan Valek iz Aerokluba "Kanjiža". Iza PK "Berkut" u ekipnom plasmanu su se našli AK "Delta" iz Kanjiže na drugom mestu i KVS"Ares" sa osvojenim trećim mestom.

"Vreme nas je poslužilo, a organizator se potrudio da sve bude na nivou, kako uvek i rade. Očekujem da će se liga iduće godine ojačati za nova lica i više mladih, kako bi nastavili naš pohod u same visine ovog sporta u svetu," izjavio je delegat takmičenja Uglješa Jondžić.


Datum: 11.10.2013. Autor: Milica Kljajić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...