Bošković: Biće izmenjen sastav za utakmice sa Slovenijom

 
 
Rukometašice Srbije u okviru EHF nedelje odigraće prijateljske utakmice sa selekcijom Slovenije, u subotu i nedelju, 21. i 22. marta u Zrenjaninu i Novom Sadu. Ti mečevi poslužiće kao dobra provera za baraž sa Rumunijom za Svetsko prvenstvo koje u junu očekuje aktuelne vicešampionke sveta.

„Plan stručnog štaba je da za te dve utakmice pozovemo devojke koje nisu igrale za A reprezentaciju, a koje su potencijalni kandidati, da vidimo u kakvoj su formi i šta možemo od njih da očekujemo. Biće izmenjen sastav u odnosu na Evropsko prvenstvo koje se krajem prethodne godine odigralo u Hrvatskoj i Mađarskoj. Imaćemo dva nova leva krila i dva nova desna krila“, rekao je Saša Bošković, selektor nacionalnog tima Srbije.

„Redovno pratim igru naših rukometašica, bio sam u Skoplju, gde Andrea nije igrala jer je bila bolesna. Maja Luković igra dobro u Krimu, a Dragana Cvijić je odlična. Pratio sam utakmicu u kojoj su igrale Kristina Liščević i Sanja Damnjanović, obe su sjajne i Sanja se vraća u igru“, istakao je selektor ženske rukometne reprezentacije.

Aktuelne vicešampionke sveta u junu igraju baraž sa Rumunijom za učešće na Svetskom prvenstvu, koje će se održati od 5. do 20. decembra u Danskoj. Mečevi sa Rumunijom su na programu 6/7, odnosno 13/14. juna 2015. godine. 

„Nadam se da će sve devojke biti zdrave za baraž sa Rumunijom. Biće to dve teške utakmice, ali očekujem da prođemo“, zaključio je Bošković.
Datum: 03.03.2015. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...