Perić novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije
Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije usvojio je predlog za imenovanje Dejana Perića za selektora muške rukometne reprezentacije Srbije. Takođe, na sednici je usvojen predlog o kupovini poslovnog prostora u Beogradu (Poslovni centar West End, Tošin Bunar 272), gde će biti nove kancelarije RSS.

„Dejan Perić do sada je obavljao funkciju vršioca dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, a na osnovu rezultata koji je postigao, kao i onoga što je pokazao odlučeno je da samo dođe do preimenovanja funkcije u selektora RSS. Uveren sam da će on nastaviti da svoj posao obavlja kao i do sada“, istakao je Velimir Marjanović, predsednik RSS. 

Rukometni savez Srbije kupio je svoje prostorije, i sada će se kancelarije Saveza nalaziti u West End poslovnom centru, gde je danas i održana sednica UO.

Predsednik RSS dodao je da je kupovinom prostora, RSS rešio višegodišnji podstanarski život, jer su kancelarije Saveza godinama u nazad bile u iznajmljenim kancelarijama i da je red da Savez koji je peti na Svetskoj rang listi i aktuelni viceprvak sveta dobije svoje prostorije „Sa novim znakom Saveza koji je usvojen povodom 65. godina Saveza, kupovina prostora je nastavak tog novog ciklusa. Savez koji iza sebe ima tri domaćinstva, mušku selekciju koja je vicešampion u Evropi, a seniorke druge u svetu, zlato na mediteranskim, zaslužuje da ima svoje prostorije, a ovaj prostor svakako ispunjava sve ono što je za rad potrebno. Novac za kupovinu je Savez obezbedio iz sopstvenih izvora i rezultat je devetogodišnjeg uspešnog poslovanja saveza posebno u organizaciji EP i SP“, zaključio je Marjanović.

Rukometni savez Srbije kupio je poslovni prostor u poslovnom centru West End , koji se sastoji od sale za konferencije i sednice, kao i radnog prostora. 

Na sednici Upravnog saveza usvojeno je da kada se presele u nove prostorije, slava RSS bude i Krstovdan, jer je na Kongresu u Beču baš na Krstovdan RSS dobio prvo domaćinstvo, kada je organizovao Evropsko prvenstvo 2012. za muškarce. 

Teme dnevnog reda bile su aktivnosti reprezentativnih selekcija, utvrđivanje predloga stipendista RSS, usvojen je finansijski plan RSS za 2015. godinu, iznet je izveštaj o sprovedenim takmičarskim aktivnostima u jesenjem delu sezone i tekuća pitanja.
Datum: 11.02.2015.
Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Dalibor Čutura - novi tim menadžer...
+ Veljko Paunović potpisao za Top Eleven
+ Rukometaši: Bitne utakmice sa Islandom
+ Dejan Perić pred Island: Vera je va...
+ Rukometaši Srbije okupili se pred Is...
+ Održana skupština UO Rukometnog sav...
+ Delegacija Rukometnog saveza Srbije p...
+ Momir Ilić najbolji internacionalni...
+ Rukometaši i rukometašice igraće u...
+ Dejan Perić: Osvajanje turnira pokaz...
+ Rukometaši Srbije osvojili turnir u...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...