BetWinner

Šezdeset Crossfitera vežbali za finale CrossFit fitness šampionata

U CrossFit centru "Spartanac" Reebok Srbija organizovao je pripremni trening za sve Crossfitere koji su prošli I fazu kvalifikacija za CrossFit Fitnes šampionat 2012. Ovom prilikom svi takmičari dobili su instrukcije istaknutih CrossFit trenera kako da se što bolje pripreme za sledeću fazu takmičenja.

Šezdeset Crossfitera i Crossfiterki kroz set različitih vežbi pokazali su svoju fizičku spremnost. Na pripremnom treningu takmičari su dobili savete kako da savladaju standarde ispravnih pokreta, i u isto vreme trenirali su kako bi njihova mentalna i fizička kondicija bila na nivou neophodnom za sledeću fazu takmičenja - Trening sa protivnicima.

Na osnovu rezultata postignutih u okviru Treninga sa protivnicima najboljih 30 muškaraca i žena kvalifikovaće se u jednodnevno finale. Finale Reebok CrossFit Fitnes šampionata, održaće se 30. juna ove godine u Atini, i sastojaće se od višestrukih vežbi, kao i brojnih aktivnosti zanimljivih za gledaoce koji će i sami moći da isprobaju CrossFit.

Reebok, jedna od vodećih fitness industrija, ostvarila je saradnju sa CrossFit-om, revolucionarnim programom za sticanje snage i kondicije. Zajedno, Reebok i CrossFit menjaju način na koji svi shvatamo, određujemo i doživljavamo vežbe!
Datum: 05.06.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...