x

Šezdeset Crossfitera vežbali za finale CrossFit fitness šampionata

Šezdeset Crossfitera vežbali za finale CrossFit fitness šampionata
U CrossFit centru "Spartanac" Reebok Srbija organizovao je pripremni trening za sve Crossfitere koji su prošli I fazu kvalifikacija za CrossFit Fitnes šampionat 2012. Ovom prilikom svi takmičari dobili su instrukcije istaknutih CrossFit trenera kako da se što bolje pripreme za sledeću fazu takmičenja.

Šezdeset Crossfitera i Crossfiterki kroz set različitih vežbi pokazali su svoju fizičku spremnost. Na pripremnom treningu takmičari su dobili savete kako da savladaju standarde ispravnih pokreta, i u isto vreme trenirali su kako bi njihova mentalna i fizička kondicija bila na nivou neophodnom za sledeću fazu takmičenja - Trening sa protivnicima.

Na osnovu rezultata postignutih u okviru Treninga sa protivnicima najboljih 30 muškaraca i žena kvalifikovaće se u jednodnevno finale. Finale Reebok CrossFit Fitnes šampionata, održaće se 30. juna ove godine u Atini, i sastojaće se od višestrukih vežbi, kao i brojnih aktivnosti zanimljivih za gledaoce koji će i sami moći da isprobaju CrossFit.

Reebok, jedna od vodećih fitness industrija, ostvarila je saradnju sa CrossFit-om, revolucionarnim programom za sticanje snage i kondicije. Zajedno, Reebok i CrossFit menjaju način na koji svi shvatamo, određujemo i doživljavamo vežbe!
Datum: 05.06.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...