x

Bjelakova i naredne dve sezone u crvenom dresu

Bjelakova i naredne dve sezone u crvenom dresu Foto: SPD Radnički

Nakon turbulentnog završetka sezone i ispadanja iz društva najboljih ženske ekipe Radničkog, rukovodstvo kluba je prionulo na zadatak rekonstrukcije tima za narednu godinu i učešće u prvenstvu Super B rukometne lige. Nakon odlaska iz kluba pojedinih igračica, akcenat je pao na produžetak saradnje sa aktuelnim, a prva sa kojom su dogovoreni uslovi o nastavku angažmana je ljubimica kragujevačke publike Ajlin Bjelak (25), ujedno i jedna od par starosedelaca u klubu.

Ajlin se rukometom bavi 15 godina, pokriva poziciju pivota, a profesionalnu karijeru je započela u rodnom Prijepolju, dok je u Radničkom punih 6 godina. Ono po čemu je prepoznatljiva je frenetična borbenost, pravovremen osećaj za gol i velika glad za pobedama. 

Ni jednog trenutka nisam imala dilemu gde ću nastaviti profesionalnu karijeru, Radnički je bio jedini i logičan izbor. Na obostrano zadovoljstvo smo produžili ugovor na još dve godine. Drago mi je da sam ostala u Kragujevcu, bez obzira što smo ispali iz lige. Nadam se da ću svoje iskustvo i znanje preneti na mlađe saigračice i da ćemo se što pre vratiti u najviši rang takmičenja jer to Radnički i zaslužuje, zaključila je novi/stari pivot Radničkog Ajlin Bjelak.

Datum: 31.05.2024. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...