x

Vladimir Rodić: Zaželeli smo se utakmica

Vladimir Rodić: Zaželeli smo se utakmica
Fudbaleri Rada su uveliko ušli u drugu nedelju priprema  za prolećni deo sezone. Povoljni vremenski uslovi, za ovo doba godine, u mnogome su pogodovali „građevinarima“ da, na svom terenu, u potpunosti sprovedu u delo sve ono što je zacrtao šef stručnog štaba Milan Milanović. Fudbaleri marljivo izvršavaju postavljene im zadatke i sa lakoćom podnose pojačan ritam rada.

Defanzivac Rada Vladimir Rodić , još jedan dragulj čuvene Radove škole, ne samo da je u jesenjem delu prvenstva uspešno obavio postavljeni mu zadatak, već je prodorima po desnoj strani terena bacao u očaj protivničke odbrambene igrače, kaže  da sa lakoćom podnosi pojačan ritam rada i to sa malom dozom samokritičnosti.

-Može uvek bolje, iako je šef zadovoljan mojim zalaganjem – uverava popularni Roda i dodaje:

-Lično sam zadovoljan kada na treningu, kasnije na utakmici, pomognem klubu da ostvari cilj koji je zacrtao naš šef struke. Tada vidim da mi se isplatio trud. Celu zimu sam radio, kao i moji saigrači, po zadatom programu za pauzu, tako da sam početak priprema dočekao spreman. Pojačan ritam rada lagano podnosim i sve teče u najboljem redu. Milina je raditi u ovakvom kolektivu.

Rodić, kao i većina fudbalera Rada, s nestrpljenjem očekuje odlazak na nastavak priprema u Tursku gde će tokom dvonedeljnog boravka banjički superligaš odigrati četiri trening utakmice.
-Jedva čekamo da krenemo sa utakmicama. Prvu proveru ćemo imatiti pred polazak u Tursku protiv Turbine iz Vreoca na našem terenu 24. januara, a kako sam čuo u Turskoj nas očekuju četiri kvalitetna protivnika.To je ujedno i prilika da vidimo gde smo i šta smo.

Mladi defanzivac Rada, koji je u jesenjem delu prvenstva postigao dva pogotka i upisao tri asistencije, od nastavka sezone očekuje mnogo.
-Prvo, od sebe očekujem da pružim još bolje partije nego u jesenjem delu prvenstva. Želja mi je da se maksimalno spremim i da svojom igrom i zalaganjem opravdam očekivanja stručnog štaba i naših vernih navijača drugo, ekipa poseduje kvalitet, tako da sam uveren da ćemo ostvariti dobru poziciju na tabeli. Bitno je da je atmosfera u ekipi odlična i ona je najveći garant da će Rad u nastavku prvenstva pokazati prave vrednosti.

Datum: 21.01.2015. Autor: Antonio Ahel

PROČITAJTE JOŠ...