x

Bogat zimski program za učenike sa invaliditetom

Bogat zimski program za učenike sa invaliditetom
Odavno vreme zimskog raspusta za naše sugrađane sa invaliditetom nije bilo toliko ispunjeno raznovrsnim i korisnim sadržajima kao ove godine – pored obilja dešavanja povodom Božićnih  i Novogodišnjih praznika tu su i brojni programi sportsko rekreativnog karaktera namenjeni pre svega učenicima ali dostupni i svim ostalima, deci i mladima pre svega, oba pola i svih uzrasta i vidova invaliditeta sa prostora celog Grada.

Kroz više od sto sati besplatnog programa nekoliko desetina mladih je svakodnevno uključeno u aktivnosti – plivanje, korektivna gimnastika, fitnes, boćanje, igre loptom i loptački sportovi, stoni tenis, šah itd. -  koje se u okviru Zimskog kampa realizuju u sportskim centrima Banjica, Olimp, «11.april»,  Dom u Zvečanskoj, Pinki», «Milan Gale Muškatirović» i drugim, dok bez sumnje  najviše interesovanja izaziva Škola klizanja koja se svakog drugog dana realizuje na ledenim pločama na Olimpu i Starom DIF-u.

Organizator svih ovih programa je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda a njihovu je realizaciju i ovog puta podržao i omogućio Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu.
Datum: 09.01.2015. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...