Trenerska struka na okupu u BASS

Badminton savez Srbije bio je pretesan poslednjeg dana novembra 2014. kada je u njegovim prostorijama održan Nacionalni strukovni seminar. Fantastična predavanja je pratilo preko 20 učesnika iz 13 srpskih i jednog gostujućeg kluba i to Miodrag Kaličanin, Mladen Janić, Andreja Andrić, Mirjana Vasić i Radomir Jovović (BK Beograd), Emica Behrem i Andreja Todorović (BK Ravens KG, Kragujevac), Marija Bulatović i Branislav Aleskić (BK Clear, Beograd), Nanad Marić i Bogdan Mišović (BK Čačak), Ivan Kovačević (BK Pančevo), Dragan Antić (BK Zmajevi, Kruševac), Darko Carić (BK Banat, Zrenjanin), Milovan Damnjanović (BK Ekstaza, Latković), Marko Vasić i Dejan Rajić (Petrovački sportski klub), Ilija Pavlović i Milan Barbir (BK Novi Sad / BK Helianthus), Miloš Vojteški i Stanislav Dimitrijević (BK Fanatik, Vršac) i Igor Šešić (BK Banja Luka).

Nakon uvodnog govora Radomira Jovovića, predsednika Upravnog odbora Badminton saveza Srbije, reč je uzela direktorka Antidoping agencije Srbije dr Milica Vukašinović-Vesić koja je održala predavanje na temu "Doping u sportu - pitanja i odgovori". Za svoje predavanje, koje je sastavni deo kontinuirane antidoping edukacije, dr Milica Vukašinović-Vesić je nagrađena dugotrajnim aplauzom koji je sačekao i narednog predavača.

Na "scenu" je izašao dr Marko Stojanović, docent na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu. Stojanović je na veoma inspirativan i kreativan način govorio na temu "Trening snage kod dece: savremeni trendovi i tendencije". Jednočasovno predavanje, koje je začinjeno snažnim aplauzom, za sve prisutne prošlo je za tren a mnogi su nakon Stojanovićevog izlaganja imali dodatna pitanja. Tačku na Nacionalni strukovni seminar stavio je mr Milan Barbir, glavni trener badminton reprezentacija Srbije, koji je održao predavanje na temu "Tehnika u badmintonu - od početnika do profesionalca" nakon čega je, uz asistenciju reprezentativaca Luke Milića i Andrije Dodera, praktično prikazao tehnike ovog olimpijskog sporta.

Badminton savez Srbije se i ovoga puta pokazao kao dobar organizator i domaćin. Na kraju seminara za sve učesnike je priređen koktel.
 
Datum: 01.12.2014. Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...