x

Održana revija sportova za OSI na Zvezdari

U dvorani SC održano je Sportsko druženje kojim je više od 120 naših sugrađana, dece i mladih pre svega, oba pola i svih vidova invaliditeta  - učenici škola, korisnici ustanova socijalne i zdravstvene zaštite, članovi klubova i društava iz svih delova Grada - na već tradicionalan način obeležilo Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

Ova po mnogo čemu jedinstvena manifestacija bila je prilika da se učesnici upoznaju sa brojnim programima  i sadržajima koji se u sferi sporta nude - stoni tenis, boćanje, mačevanje u kolicima, šah, obaranje ruku, gimnastičke vežbe, bacanje pločica, viseća kugla itd. - ali i da se sretnu i pozdrave neki od naših najuspešnijih sportista: Rastko Jokić, Draženko Mitrović, Aleksandar Maksimović, osvajači brojnih i najvećih domaćih i međunarodnih priznanja.

Druženje je organizovao Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda u saradnji sa Društvom za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara, njegovo održavanje svojim prisustvom uveličali su predstavnici brojnih institucija i organizacija, a kao i uvek u sličnim prilikama omogućio je Grad Beograd - Sekretarijat za sport i omladinu, čiji su predstavnici Dragoljub Kočović, zamenik i Vuk Blečić. pomoćnik Gradskog sekretara pozdravili prisutne i otvorili priredbu.
 
Datum: 08.12.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...