x

Igre bez granica na bazenu Banjica

Igre bez granica na bazenu Banjica

Pozdrav svim avanturistima i mladim istraživačima! Pripremite se za nezaboravan kraj raspusta sa puno zabave i uzbuđenja jer stižu “Igre bez granica”! Ako imate između 11 i 14 godina i spremni ste za neverovatne izazove, ovo je prava prilika za vas!


Banjački bazeni, sportski centar Voždovac, postaće mesto gde će se odvijati spektakularna avantura tokom koje ćete testirati svoje veštine, hrabrost i timski duh. Bez obzira da li ste spremni da osvojite vrh brda ili da istražite dubine bazena, “Igre bez granica” imaju nešto za svakoga!


Pokažite svoje sposobnosti u raznim disciplinama, upoznajte nove prijatelje i stvorite nezaboravne uspomene. Prijavite se i postanite deo ove sjajne avanture! Roditelji, dozvolite vašoj deci da se prepuste igri i istraživanju pod pažljivim okom našeg tima stručnjaka.


Vidimo se u sportskom centru Voždovac (Bazeni Banjica) 02.09.2023. 16-19č, gde će se odigravati “Igre bez granica”.


Ponesite osmeh, energiju i spremnost za akciju!


Prijavi se i okupi ekipu od pet članova kako bismo zajedno osvojili “Igre bez granica”!


Dajte svojoj ekipi jedinstven i kreativan naziv koji će se istaći među svim ostalim timovima. Smislite nešto što odražava vašu energiju, duh i spremnost za izazove!


Ali to nije sve! Pored nezaboravne avanture i pregršt zabave, pripremili smo  medalje i nagrade za osvojena prva tri mesta. Spremite se da budete prvi učesnici “Igara bez granica”!


Prijave su otvorene, stoga ne gubite vreme! Okupite svoju ekipu, smislite naziv, prijavite se i spremite se za najuzbudljivije leto do sada! 


Datum: 23.08.2023. Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...