x

dm Ženska trka zakazana za 1. oktobar 2023. godine

dm Ženska trka zakazana za 1. oktobar 2023. godine

Tradicionalna dm Ženska trka pod sloganom #JaToMogu, održaće se na Adi Ciganliji u nedelju 1. oktobra 2023. godine, s početkom u 10 časova, u organizaciji Beogradskog maratona.


Zbog sve većeg interesovanja među ženama za aktivan i zdrav život, kao i povećanog broja učesnica dm Ženske trke, startno-ciljna zona pomerena je u Makiški park (s desne strane glavnog parkinga na makiškoj strani Ade Ciganlije). 


Očekuje se preko 2.000 žena koje će zajedno trčati ili šetati stazom oko jezera, u dužini od 7,7 kilometara. Sve učesnice očekuje bogat zabavni program i druženje već od 9 časova – zajedničko zagrevanje, zumba, nagradna igra i brojne druge aktivnosti. 


Ovaj sportski događaj namenjen ženama ima cilj da promoviše značaj fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja, kao svojevrsne prevencije u očuvanju zdravlja, ali i nezaboravno druženje, uz jačanje solidarnosti kroz podršku i motivaciju. 


I ove godine podršku Ženskoj trci pruža kompanija dm drogerie markt, koja je posvećena osnaživanju žena i negovanju odnosa prema ženama, ističući važnost brige o sebi i svom zdravlju kao najveći imperativ.


Sve učesnice će u startnom paketu dobiti Nike dri-fit majicu, kao i poklone naslovnog sponzora dm drogerie markt, a posle pređenih 7,7 km učesnice na cilju očekuju medalje, osveženje i dobra zabava.


Zato požurite i prijavite se za trku na sajtu https://bgdmarathon.org/dm-zenska-trka/. Cena učesničkog paketa iznosi 2.390 dinara (20 evra) za sve dame koje se prijave do 10. septembra 2023. godine.


Datum: 18.08.2023. Autor: Jovana Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...