Uručene plakete SSB na kraju uspešne godine
Sportski savez Beograda obeležio je  u Starom dvoru završetak rezultatski veoma uspešne, ali i teške godine za sport zbog poplava. Međutim, sjajni rezultati i uspesi beogradskih sportista i klubova, kako je istakao generalni sekretar Zoran Jovanović "ojačali su i vratili sportski duh Beogradu".

Brojne ugledne zvanice iz sportskog, društveno političkog i privrednog života grada pozdravili su Nikola Nikodijević predsednik Skupštine Grada Beograda i predsedndik Sportskog saveza Beograda Vlada Krstivojević.

Nikoli Nikodijeviću uručena je i posebna zahvalnica za Skupštinu Grada Beograda.
Uručene su i plakete Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda, Ministarstvu omladine i sporta Srbije, Sportskom savezu Srbije, Olimpijskom komitetu Srbije i Privrednoj komori Beograda za saradnju i podršku programima i akcijama Sportskog saveza Beograda.

Zahvalnice  su dobili Fakutltet za sport i fiziko vaspitanje, Skupština opštine Stari Grad, Gradskom javnom pravobranilaštvu, Gradskom centru za fizičku kulturu "Stari Dif" i Radio televiziji "Studio B".

Himnu "Bože pravde" na početku svečanosti izveo je hor Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje a u  kulturno umetničkom programu učestvovale su devojčice, članice Plesnog kluba Kreativa.

Sportski savez Beograda  okupljaa 64  gradska granska sportska saveza, deset gradskih sportskih udruženja, 17 opštinskih sportskih saveza  i 12 sportskih društava  u kojima  je učlanjeno oko 80.000 sportista i sportistkinja.

Datum: 26.12.2014.
Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Sportisti Srbije lane osvojili 751 me...
+ Beograd dobija školske prvake u koš...
+ SSAB obeležio sedam decenija postojanja
+ Beograd bez poraza jesenji šampion u...
+ Beograd dobio najviše ocene za organ...
+ Borovčanin najavio Svetsko prvenstvo...
+ Borovčanin - Neophodno razviti sport...
+ Biciklisti pozvali vozače na solidar...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...