x

Uručene plakete SSB na kraju uspešne godine

Uručene plakete SSB na kraju uspešne godine
Sportski savez Beograda obeležio je  u Starom dvoru završetak rezultatski veoma uspešne, ali i teške godine za sport zbog poplava. Međutim, sjajni rezultati i uspesi beogradskih sportista i klubova, kako je istakao generalni sekretar Zoran Jovanović "ojačali su i vratili sportski duh Beogradu".

Brojne ugledne zvanice iz sportskog, društveno političkog i privrednog života grada pozdravili su Nikola Nikodijević predsednik Skupštine Grada Beograda i predsedndik Sportskog saveza Beograda Vlada Krstivojević.

Nikoli Nikodijeviću uručena je i posebna zahvalnica za Skupštinu Grada Beograda.
Uručene su i plakete Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda, Ministarstvu omladine i sporta Srbije, Sportskom savezu Srbije, Olimpijskom komitetu Srbije i Privrednoj komori Beograda za saradnju i podršku programima i akcijama Sportskog saveza Beograda.

Zahvalnice  su dobili Fakutltet za sport i fiziko vaspitanje, Skupština opštine Stari Grad, Gradskom javnom pravobranilaštvu, Gradskom centru za fizičku kulturu "Stari Dif" i Radio televiziji "Studio B".

Himnu "Bože pravde" na početku svečanosti izveo je hor Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje a u  kulturno umetničkom programu učestvovale su devojčice, članice Plesnog kluba Kreativa.

Sportski savez Beograda  okupljaa 64  gradska granska sportska saveza, deset gradskih sportskih udruženja, 17 opštinskih sportskih saveza  i 12 sportskih društava  u kojima  je učlanjeno oko 80.000 sportista i sportistkinja.

Datum: 26.12.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...