Promovisani novi treneri na ciklo kros Šampionatu Srbije

Biciklistički savez Srbije saopštio je da je 14 trenera uspešno položilo ispite posle UCI  seminara nivoa 2 održanog u novembru prošle godine u Vrnjačkoj Banji, koji je vodio UCI predavač Luka Žele iz Slovenije.

Sertifikate su dobili Mićo Brković, Goran Šmelcerović, Miloš Bukvić, Miodrag Vuleta, Nebojša Jovanović, Predrag Prokić, Radiša Čubrić, Slobodan Radovanović, Vladimir Stanar, Branislav Matić, Aleksandar Marić, Ivan Stević, Nemanja Vajs i Eduard Župan.

- Zahvaljujemo se Olimpijskom komitetu Srbije  koji nam je izuzetno pomogao u organizaciji seminara u okviru programa "Olimpijska solidarnost"- kaže Branko Banović predsednik BSS. - Ulaganje u nauku, posebno u našem sportu, je najvažnije, bez toga nema napredovanja i što je najvažnije školovanja mladih takmičara. Pokazalo se, još jednom,  da naši treneri žele da nastave da se usavršavaju i stiču nova znanja.

Među domaćim predavačima bili su  Branko Banović, Radomir Pavlović kao i internacionalni komesar UCI za doping kontrolu Marko Pročikević. BSS su pomogli u organizaciji i firme "Planet bajk", "Garmin" i novosadska "Ciklomanija internacional".


Datum: 28.01.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...