x

Ralf Loren se vraća kao zvanični snabdevač opreme na AO 2023

Ralf Loren se vraća kao zvanični snabdevač opreme na AO 2023 Foto: AO

Ralf Loren (engl. Ralph Lauren) se vraća na Australijan open 2023. kao zvanični snabdevač opreme turnira treću godinu zaredom. Ralf Rolen će opremiti do 4.000 zaposlenih AO, uključujući sve službenike na i van terena.


Ralf Rolen je dizajnirao novu seriju peškira za pamćenje – koja je lansirana u utorak, 29. novembra – i predstaviće zvaničnu kolekciju za AO 2023. koja će biti lansirana 6. januara 2023.


Stalna posvećenost Ralfa Lorena održivosti znači da su i uniforme i peškiri napravljeni od posebnih materijala. Ovo uključuje funkcionalne karakteristike kao što su svojstva upijanja vlage i UV zaštita, a sve su napravljene za aktivnu igru. Uniforme za decu sa lopticama su napravljene od recikliranog poliestera i najlona, dok uniforme za sudije imaju reciklirano duplo pletivo i pulover. Ova komemorativna kolekcija sadrži kultne Ralph Lauren stilove u smeloj paleti boja, inspirisanu svežom energijom i razigranim duhom turnira. Asortiman uključuje polo majice, jakne, kačkete i dodatke, koji od održivih materijala.


Australijan open prvi grend slem u metaverzumu


Jedan od takvih materijala je "Clarus", patentirana inovacija tekstilne platforme kompanije Natural Fiber Welding, Inc. koja transformiše devičanski i reciklirani pamuk kako bi se stvorila poboljšana pamučna vlakna sa atributima visokih performansi.


Ikonični program prilagođavanja Ralf Lorena pod nazivom "Create-Your-Own" biće dostupan isključivo na licu mesta na AO23. Ovaj program sadrži seriju novodizajniranih motiva koji uključuju Polo ikone, koje fanovi mogu kupiti i prilagoditi svojim imenom ili inicijalima, putem vezenja ili štampanja.


Ralf Loren će takođe slaviti modu kako na terenu tako i van njega na AO23, oblačeći brojne VIP goste tokom turnira. Brend će proslaviti suštinu Australije i njen kultni „Happy Slam“ stilovima koji uključuju svetle, upadljive boje plus ključne sezonske komade koji hvataju klasični australijski letnji stil.


Otvoreno prvenstvo Australije (Australijan open 2023), prvi od četiri Gren Slem turnira u sezoni, održaće se u periodu od 16. do 29. januara 2023. godine, na Melburn park stadionu u Melburnu (Australija).


Datum: 09.12.2022. Autor: AO

PROČITAJTE JOŠ...