Sokolov put skyrace 2017

4. Sokolov put skyrace održaće se u subotu, 09. septembra 2017. godine, u Niškoj Banji, u organizaciji Udruženja Freestylera, u saradnji sa Turističkom organizacijom Niša i Opštinom Niška Banja.


Ovogodišnji Sokolov put skyrace održaće se na teritoriji Niške Banje i Suve planine, odnosno na relaciji od Niške Banje do Trema (1810 mnv), sa početkom u 08:00 časova.

Programom Sokolov put skyrace-a predviđene su dve staze, i to:  Sokolov put od 30km - vodi iz centra Niške Banje (280mnv) preko Koritnika, Crnog kamena, Mosora, Sokolovog kamena, Trema (1.810mnv) do Bojaninih voda (860mnv); Sokolov put od 15km - ima istu satnicu/lokaciju starta i deonicu do Repetirora (kontrola podno Mosora) a odatle trkači idu uskim makadamskim putem na dole, posle 1,5km put naglo skreće na desno i blago uzbrdo, odatle imate još 1,3km do cilja a od toga je poslednjih 300m asfalt.

Pravo učešća na Sokolov put skyrace-u imaće svi zainteresovni koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Sokolov put skyrace-u obavljaće se do 18.08.2017. godine, di 16h, putem online formulara na sajtu http://trka.rs/event/57/


Za najbolje takmičare Sokolov put skyrace-a predviđene su vredne novčane i robne nagrade.


Napomena:
  • U slučaju lošeg vremena, trka se odlaže za dan kasnije (nedelja 10. septembar).
  • Kotizacija za učešće na trci od 30km iznosi 2.000 din ili 17 e za strane trkače. Startni paket obuhvata: učešće na trci, promotivnu majicu, okrepu na stazi, prevoz nakon završetka trke, ručak nakon trke kao i finišersku medalju.
  • Kotizacija za učešće na trci od 15 km iznosi 1.200 din ili 10 e za strane trkače. Startni paket obuhvata: učešće na trci, okrepu na stazi, prevoz nakon završetka trke, ručak nakon trke kao i finišersku medalju.
  • Prvih 50 koji uplate kotizaciju moći će da obezbede sebi mesto u učesničkom autobusu uz doplatu od 1.200din na relaciji BG-Niška Banja-BG. Nakon čekiranja prvih 50, učesnici će dobiti info o doplati.
  • Učesnički autobus kreće 8. septembra, u petak u 17h, sa parking Kombank Arene u BG-u, dok je povratak iz Niške Banje planiran za nedelju, 10. septembar u 19h.
  • Proglašenje pobednika i dodela nagrada biće organizovana u Niškoj Banji istog dana, 09. septembra u 18 časova.

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 09.09.2017. do 09.09.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Udruženje Freestylera
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
skyrunning.serbia@gmail.com
Web sajt:
http://www.skyrunning-serbia.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
29.08.2017. - Ivica Nikolic
Uz malo dobre volje i angazovanja podela takmicara po sarosnoj dobi pruzila bi realne sanse za nadmetanje svim ucesnicima.To bi svakoj kategoriji dalo dodatnu motivaciju za nadmetanjem.ovo je iz ugla jednog i dalje veoma aktivnog ljubitelja prirode koji je prevalio pedesetu. hvala na razumevanju.
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Balkansko Prvenstvo u planinarskoj orijentaciji...
+ 11 TRI BGD poludistanca 2017
+ Vinski maraton 2017
+ Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja 2017
+ Dan pešačenja u Srbiji 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...