Karate turnir Zlatni pojas 2017

46. Tradicionalni međunarodni karate turnir Zlatni pojas održaće se u periodu od 08. do 15. aprila 2017. godine, u Čačku, u organizaciji Karata kluba Borac i Karate federacije Srbije.


Prvi karate turnir "Zlatni pojas" organizovan je 13. i 14. aprila 1971. godine u sportskoj dvorani "Borac" pred oko 2.000 gledalaca uz učešće oko 40 karate klubova sa preko 200 takmičara. Od tada, pa do današnjeg dana karate turnir "Zlatni pojas" je stvarao imidž jednog od najkvalitetnijih i najvećih karate takmičenja kod nas, i na kraju, to je i postao. Takmičenje je uvršćeno u zvanični kalendar takmičenja u karate sportu i održava se u skladu sa pravilima Evropske (EKF) i Svetske karate federacije (WKF).


Ovogodišnji karate turnir Zlatni pojas održaće se u hali Mladost - Atenica u Čačku, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije (KFS), EKF-a i WKF-a.

Programom karate turnira Zlatni pojas predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno. Takođe, programom manifestacije, za subotu, 08.04.2017. godine predviđena su takmičenja za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, dok će se u subotu, 15.04.2017. godine, održati takmičenjapoletaraca, pionira i nada.

Pravo učešća na karate turniru Zlatni pojas imaće svi zainteresovani uredno registrovani u KFS za 2016/17. godinu, odnosno uredno registrovani članovi organizacije koja je u sistemu WKF, u nekoj od sledećih kategorija: Seniori; Kadeti; Juniori; Mlađi seniori; Poletarci; Pioniri; Nade,  uz plaćanje kotizacije.

Prjavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Zlatni pojas obavljaće se do 30.03.2017. godine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, odnosono 10.04.2017. godine za poletarce, pionire i nade, putem i-mejl adrese zlatnipojas@gmail.com i/ili tel/fax-a na broj +381 32 222 626

Napomena:
* Uplata kotizacija: vršiće se na licu mesta ili na tekući račun KKS Borac broj 155-2212-67 kod Halk banke.
* Pravo nastupa imaju samo ekipe i pojedinci uredno registrovani u KFS za 2016/17. godinu, odnosno uredno registrovani članovi organizacije koja je u sistemu WKF.  
* Obavezna dokumenta: za takmičare i zvanična lica nacionalna akreditacija uredno overena za 2016/17.godinu, a za sve takmičare, i domaće i inostrane, važeći lekarski pregled i polisa osiguranja.  
* Sportska i zaštitna oprema mora biti u skladu sa pravilima borenja i suđenja za takmičare, trenere i sudije.
* Pored borilišta na parketu mogu da se nalaze samo treneri u sportskoj opremi sa vidno istaknutom važećom akreditacijom.


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 08.04.2017. do 15.04.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Karate klub Borac, Karate federacija Srbije
Mesto:
Čačak
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
zlatnipojas@gmail.com
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
12.04.2017. - Ivan Markovic
Postovani , koja je cena kotizacije za kate pojedinačno.
 
08.04.2017. - Marko Marković
namate nista žrebne liste ma baš ništa....
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Trofej Novog Sada u mačevanju 2017
+ Memorijalni mačevalački turnir Ljubomir Savi...
+ Pojedinačno prvenstvo Srbije u džudou za stud...
+ Memorijalni kajakaški spust Darko Novaković 2017
+ Jedriličarska regata Dan sporta 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...